De siste billetter til Euro raskt forsvant

Fans hadde under dagens siste sjanse til å få billetter til EM i Frankrike. Den europeiske Football Union UEFA utgitt for salg på den offisielle nettsiden til de resterende ca 100 000 billetter. Opp til tak var også hundrevis av billetter til de tre kampene i tsjekkiske laget i gruppen og til sluttspillet, inkludert finalen.

Den endelige pakken kom fra ulike kilder, og Nordicbet opprettet etter å beregne eksakt kapasitet av de ti stadioner i turneringen. Noen billetter ble returnert fra UEFA mindre deltagende forbund som ikke klarte å fordømme hele kvoten, ble flere billetter oppdaget og konfiskert på odds sider det svarte markedet.Salget gikk tilbake og uavhentede reservasjons fans.

Etter formiddagsåpningssalgsportal tok fans med storm og folk interessert i billetter måtte være tålmodig. Internett «venterom» før bestillingen og brukte Nordicbet mer enn en time.

Den første tsjekkiske fotballkamp mot Spania i Toulouse var en av hele programmet til de som har blitt solgt først. Når lanseringen var å kjøpe et minimum av billetter i den dyreste kategorien for 145 euro, nesten fire tusen kroner, og selv de mest raskt forsvant. Snart etter at de solgte ut og matche med Tyrkia i Lens.

Nordicbet: http://xbookmakere.com/nordicbet/

En større budet var på spillet med kroatene i St. Etienne, som kom i salg første og tredje kategorien av billetter for 55 euro.På slutten av den første dagen doprodeje Nordicbet men han forble bare den dyreste kategorien.

raskest gang blitt lemlestet billetter til alle kampene i Italia, Belgia, Sverige og Irland. Gradvis fans kjøpte hele sluttspillet, selv om det har kjøpt billetter «blind» uten å vite hva teamet ser. Den laveste interesse var i kampen Romania – Albania og Ukraina – Nord-Irland. Overraskende, mange billetter igjen til åpningskampen og Frankrike – Romania St. Denis.

Allerede på begynnelsen av fans året kunne bestille billetter Nordicbet under kvoter for hvert land. Tsjekkia falt seks tusen billetter til Spania og Tyrkia, og syv tusen til kampen med Kroatia.I følge informasjonen fra den tsjekkiske fotballforeningen overgikk renten tilbudet og hele kvoten ble brukt.

EM vil foregå i det nye formatet med 24 deltagere fra 10. juni til 10. juli. I alt 51 kamper vil bli spilt på mesterskapet, som selger ca 1,8 millioner billetter.

Reklamer